Konceptet hos VetFamily

Hvad er VetFamily?

VetFamily er en frivillig gruppe af over 185 dyreklinikker og dyrehospitaler, fordelt geografisk over hele Danmark.

VetFamily-gruppen blev dannet med udgangspunkt i den veletablerede internet dyrlægeportal www.netdyredoktor.dk.

VetFamily dyreklinikkerne beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 500 er dyrlæger. De behandler over 500.000 kæledyr årligt og har en omsætning svarende til ca. 45 % af kæledyrsdyrlægemarkedet.

Formålet

VetFamily består af et forum af dyrlæger, som samarbejder på et forretningsmæssigt grundlag om at give klinikpersonale, veterinærsygeplejersker og dyrlæger en god faglig efteruddannelse, således at patienterne - dyrene - på VetFamily-klinikkerne får en optimal behandling. Samarbejdets langsigtede målsætning er at centralisere alle de "tunge" administrative opgaver - således at alle medarbejdere kan koncentrere sig om deres hovedopgave - nemlig at behandle syge dyr. VetFamily-klinikkerne får gennem samarbejdet adgang til en række "værktøjer", som kan bruges til at skabe én endnu mere markant profilering i forhold til VetFamily-klinikkernes klienter. Den videre udvikling af VetFamily konceptet betyder, at klienterne vil blive tilbudt en række behandlinger af deres dyr, hvor en gruppe dyrlæger er blevet enige om den fagligt korrekte måde at udføre behandlingerne.

VetFamily-konceptet er skabt med et ønske om at tilknytte flere dyreklinikker og dyrehospitaler. Nytilkomne klinikker får mulighed for at benytte sig af de faglige koncepter, værktøjer og markedsføringsmaterialer, som er udviklet og de nye klinikker kan bidrage aktivt til den videre udvikling af VetFamily-konceptet.