Er du en www-Ninja?

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for Danmarks største kæledyrssite 18. maj 2021

Netdyredoktor er et af de mest populære sites indenfor kæledyr med mere end 2.200.000 besøg om året. Sitet hoster både en brevkasse, en kæmpestor artikelsamling og en webshop. Netdyredoktor ejes og drives af Vet­Family. Vi er otte ansatte i VetFamily Danmark, og vi hjælper 175 dyreklinikker med administrativ støtte, markedsføring, kurser, forretningsudvikling og
meget mere.

Hvad vi forestiller os om dig og dit nye job:

Du har en uddannelse indenfor kommunikation eller marketing, du kan skrive, er detaljeorienteret, og så er du selvfølgelig en stjerne til alt det tekniske! Når vi siger Magento, MailChimp, Umbraco eller Google Ads, smiler du over hele femøren, for det er bare en del af din basis-tekniske værktøjskasse. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du allerede kender lidt til branchen - alternativt har du et eller flere kæledyr?

Om du er 26 eller 66 er overhovedet ikke vigtigt. Til gengæld skal du være klar på at tage Netdyredoktor til dig, som var det dit barn! Sitet skal passes og plejes, og det gælder både optimering af webshop, løbende opdatering, udvikling af artikler og content (vi bruger også eksterne skribenter), oprettelse af kampagner og sidst men ikke mindst, samarbejdet og koordinering med dine kolleger.

Bettina, Lene, Kristina, Annette, Hanne, Anja og Lone vil blive dine nye kollegaer, og vi kan bedst beskrives som en lille gruppe passionerede ildsjæle. Vi har forskellige uddannelsesbaggrunde og løser rigtigt mange forskellige opgaver. Vi samarbejder på kryds og tværs, har mega travlt, griner meget, og bruger det meste af vores tid på at hjælpe dyrlæger og veterinærsyge­plejersker ude på dyreklinikkerne. Fryns er helt klart alle de lækre hunde, katte og ka­niner, vi helt legalt kan poste, like eller ligefrem klappe i vores dagligdag.

Du skal forvente et job med en stor delegering af ansvar og med rigtigt gode muligheder for selv at præge din hverdag. Leder du efter et JOB DER GIVER MENING, så skal du ikke søge længere, for kæledyr giver i dén grad indhold og livskvalitet for virkelig mange mennesker.

Stillingen er normeret til fuldtid og arbejdspladsen er i Højbjerg ved Århus.

Vi glæder os rigtigt meget til at høre fra dig!
Send dit CV til anja.mikkelsen@vetfamily.dk. Du må også gerne skrive lidt om, hvorfor du søger stillingen og fortælle hvilke opgaver, der motiverer dig mest. Vi indkalder løbende til samtaler.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.