VetFamily Danmark lancerer nyt HR-program

Team og trivsel i fokus 1. mar 2022

I kampen om at finde balancen mellem arbejdsliv og privatliv, behandling af dyr, udbrændthed og administrationen ved at drive en klinik kan det være ret udfordrende at holde sit team motiveret. Samtidig viser undersøgelser, at ledere og medarbejdere rangerer motiverede teams som den vigtigste faktor til at opnå succes i en virksomhed – netop derfor bør dette være et primært fokus for enhver leder.

VetFamily har samarbejdet med uafhængige dyrlægeklinikker i over 20 år og kender behovene, mulighederne og kampene for at udvikle en klinik med langsigtet rentabilitet og et motiveret team.

Med disse indsigter, vores kombinerede kompetencer og best practice lancerer VetFamily i Danmark et nyt HR-program kaldet Team & Trivsel, der skaber øjeblikkelig støtte og fremskridt for både medarbejdere og klinikejere.

Så hvorfor er motiverede medarbejdere vigtige?

At arbejde strategisk med HR for at øge medarbejdernes engagement og motivation har mange fordele ud over en bedre arbejdsplads og kultur helt generelt. Nogle eksempler på et par af fordelene er:

  1. Øget produktivitet - engagerede medarbejdere oplever (op til ca. 3x) højere produktivitetsniveauer, fordi de aktivt prioriterer deres arbejde i stedet for at udsætte opgaver på grund af manglende motivation.
  2. Højere arbejdsoutput - fordi de er fokuserede og inspirerede, producerer motiverede medarbejdere arbejde af høj kvalitet, der succesfuldt opfylder eller endda overstiger kundernes og arbejdsgiverens forventninger.
  3. Bliver længere - engagerede medarbejdere har en tendens til at være gladere og mere tilfredse med deres arbejdsmiljø, hvilket får dem til at blive længere på deres arbejdsplads (op til 50% reduktion i nedslidning sammenlignet med en ikke-engageret medarbejder). Et motiveret team tiltrækker også i højere grad nye kolleger.

VetFamily støtter jer hele vejen med konkrete indsigter og brugervenlige værktøjer

Programmet, der involverer alle i klinikken, består af personlige vurderingsværktøjer, individspecifikke profilrapporter om behov og motivation, tilfredshedsundersøgelser, 1:1 coaching, gruppeworkshops og praktiske håndbøger.

Den blandede læringsoplevelse sammen med den løbende support fra en dedikeret VetBusiness Manager vil sikre, at du ser fremskridt og konkrete resultater i dit team. Det vil hjælpe alle med at forstå både sig selv og hinanden bedre, og med den øgede forståelse vil den interne kommunikation og feedback mellem medarbejderne forbedres.

En oplevelse fra Sallingvej Dyreklinik

På Sallingvej Dyreklinik besluttede Louise Mulvad at fokusere mere på HR i sin klinik sammen med VetFamilys Anja Mikkelsen og VetBusiness. Et aktivt valg, hun ikke har fortrudt, da det har resulteret i et bedre arbejdsmiljø blandt hendes medarbejdere.

Vi gennemførte et testforløb af alle medarbejdere. Hver test blev fulgt op af en sparringssamtale med VetBusiness og var med til at sætte fokus på styrker, på personligheder og på motivation i hverdagen. Test¬forløbet blev afsluttet med en work¬shop, hvor vi sammen gennemgik hinandens tests på et mere overord¬net plan. Hele forløbet gav en større forståelse og respekt for hinanden i personalegruppen. Der var ikke nogen, der var forkerte, vi griber bare opgaverne forskelligt an. På denne baggrund og med denne viden er vi blevet bedre til at kommunikere og arbejde sammen i hverdagen. Det gjorde det muligt for mig at definere visioner, arbejdsopgaver og strategiske forandringer bedre, siger Louise.

Vil du vide mere om vores HR-programmer i VetFamily? Tag fat i Anja Mikkelsen eller ring på tlf. 4280 1010.

 

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.