Nyhed

VetFamily-kæden solgt til Fidelio Capital

I slutningen af 2018 startede VetFamily en salgsproces i forlængelse af Mars' køb af AniCura. Efter en succesfuld proces er VetFamilys ejere nye fundet. Det bliver det familieejede investeringsfirma Fidelio Capital. Og det er til stor glæde for Annette Bernth, administrerende direktør i VetFamily Danmark:

"Efter min mening er Fidelio den perfekte partner for os. Fidelio har fulgt VetFamily i mange år og tror fuldt ud på vores mission om at supportere vores klinikker og fortsat at udvikle samarbejdet med vores samarbejdspartnere. Som et uafhængigt firma, og med fuld støtte og opbakning fra vores nye ejere, vil vi fortsat have 100% fokus på at levere endnu flere fordele til VetFamily-klinikkerne samt at give værdi til vores partnere. Det betyder også, at vi sammen med Fidelio vil fortsætte med at investere i yderligere værdiskabende services til klinikkerne."

De cirka 1.200 klinikker i VetFamily-kæden har de seneste år været en del af AniCura – som også var ejet af Fidelio Capital. Imidlertid har den globale Mars-koncern købt AniCura, hvilket på grund af handlens størrelse fik de europæiske konkurrencemyndigheder til at opstille betingelser. En forudsætning for købet af AniCura var således, at VetFamily blev solgt fra.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.