VetFamily booster din forretning

Glad hund
VetBusiness giver overskud på flere fronter

VetBusiness er et forløb, hvor du med VetFamily ved din side får mulighed for at optimere din forretning, øge indtjeningen og opnå bedre balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Hvorfor?

Det kan være et ensomt liv som indehaver. Du står ofte alene med beslutningerne, har ansvaret for den daglige drift, det faglige niveau og ikke mindst de økonomiske beslutninger og administrationen. De fleste dyrlæger ser deres arbejde som en livsstil og lægger rigtigt mange timer i deres praksis. Derfor kan man opleve, at overskuddet til at udvikle forretningen kan svinde med tiden. Du skal både udøve ledelse og strukturere driften, så den giver det ønskede overskud. Det kræver en struktureret indsats!

VetFamily klinikker kan vælge mellem forskellige skræddersyede VetBusiness forløb med forskellig fokus på forretningsudvikling, trivsel, nøgletal osv. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.