VetFamily er i konstant udvikling

Gazelle
VetFamily Danmark kåret til Gazellevirksomhed i 2016 og 2017

VetFamily er en dyrlægekæde, som bidrager til positiv kvalitetsudvikling. VetFamily har kontinuerligt satset på aktiv støtte og support til sine over 100 medlemshospitaler og -klinikker samt innovativ forretningsudvikling. Dette har resulteret i positiv feedback fra kunder og en imponerende vækst. 

Hvert år kårer Dagbladet Børsen nye Gazeller ud fra bestemte kriterier. For at kvalificere sig skal selskaberne have fordoblet deres omsætning i løbet af de seneste fire år, være innovative, og Gazellevirksomheder skaber job, vækst og optimisme over hele Danmark.

VetFamily blev dannet i år 2000 af en gruppe dyrlæger som en frivillig kæde. Visionen var at forbedre den danske dyresundhed ved at tilbyde medlemsdyrehospitaler og -klinikker administrativ hjælp og støtte. Mere tid ville så blive frigjort til kernevirksomheden; behandling af høj kvalitet og omsorg for dyr og dyreejere.

Det unikke koncept begyndte med nogle få dyrlæger og var frem til 2012 vokset til at omfatte 39 dyreklinikker. Siden 2012 er antallet af dyrehospitaler og –klinikker i kæden vokset kraftigt. VetFamily tilbyder, ud over administrativ støtte, også markedsføring, kurser, videndeling, forretningsudvikling og meget mere – altid med det mål at skabe større kundetilfredshed og behandlingskvalitet for dyr og dyreejere. I 2016 er VetPlan blevet introduceret med stor succes. VetPlan er en forbyggende abonnementsordning for hunde og katte.

Den innovative forretningsudvikling har også givet medlemsklinikkerne gode resultater selv i tider med finanskriser og øget konkurrence. VetFamilys over 100 klinikker har gennem flere år præsteret resultater, som er klart bedre end gennemsnittet i branchen, og VetFamily har i dag en markedsandel på omkring 30% af kæledyrsdyrlægemarkedet. VetFamily er et godt eksempel på, hvordan kvalitets- og virksomhedsudvikling kan styrkes positivt gennem tættere samarbejde.

Vi er naturligvis superstolte og glade for kåringen Gazelle! VetFamily arbejder meget målbevidst på at være dyrlægernes bedste samarbejdspartner og sammen at skabe merværdi for vores dyrlæger og deres kunder. Den stærke medlemstilvækst og denne kåring er positive tegn på, at vi er på rette vej. Men selv om væksten hidtil har været fantastisk, læner vi os ikke tilbage. VetFamily er i konstant udvikling, og sammen fortsætter vi med at arbejde for dyrenes bedste”, siger Annette Bernth, administrerende direktør, VetFamily.

For yderligere information, kontakt venligst:
Annette Bernth, administrerende direktør, VetFamily.
Oddervej 70, 8270 Højbjerg Tel: +45 61 22 57 25
www.netdyredoktor.dk www.vetfamily.dk

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.