VetFamily er i konstant udvikling

Mennesker giver hinanden high five i fællesskab  Mennesker sidder rundt om bord og samarbejder
VetFamily tilbyder partnerskab til uafhængige klinikker

Partnerskab betyder, at VetFamily køber en del af praksis med henblik på fremadrettet at drive den sammen med de tidligere ejere i virksomheden. 

VetFamily tilbyder sine koncepter i den fremadrettede drift for at fremme arbejdsglæde, kundetilfredshed, lønsomhed og den faglige og forretningsmæssige udvikling 

VetFamilys ejer Vimian er børsnoteret i Sverige. Det betyder, at man har en stærk og langsigtet ejer i ryggen, der både kan betale en markedskonform pris for klinikkerne og efterfølgende investere i deres udvikling. 

Partnerklinikkernes ledere mødes to gange om året til partnerklinik-møder. Derudover afholder vi månedlige fælles møder til faglig inspiration og erfaringsudveksling. Partnerklinikkerne mødes derudover med VetFamilys team én gang om måneden for at drøfte status.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores partnerskabsmodel er du velkommen til at kontakte:  

M&A Director DVM Henrik Strange, tlf.: 21 62 51 05  
eller  
Konstitueret Direktør Anja Mikkelsen, tlf.: 42 80 10 10

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.